POMEMBNO OBVESTILO: PO ODREDBI MINISTRSTVA ZA ZDRAVJE SO VSE ZOBOZDRAVSTVENE AMBULANTE DO NADALJNEGA ZAPRTE Z NAMENOM PREPREČEVANJA ŠIRJENJA KORONA VIRUSA. 


V NUJNIH PRIMERIH NAJPREJ POKLIČITE OSEBNEGA ZOBOZDRAVNIKA, KI VAS BO NAPOTIL V NAJBLIŽJO DEŽURNO AMBULANTO. MED NUJNE PRIMERE SODIJO:

1. MOČNE BOLEČINE, KO ANAGETIK NE POMAGA                                               

2. AKUTNA INFEKCIJA (vnetje, ki se kaže kot oteklina, težje požiranje/odpiranje ust, zvišana telesna temperatura)

3. VEČJA KRVAVITEV, KI SE SAMA NE USTAVI PO DOLOČENEM ČASU.

4. POŠKODBE V PORDROČJU ZOB, ZGORNJE ALI SPODNJE ČELJUSTI.

Prvi obisk

Za prvi obisk potrebujete ortopan rentgenski posnetek, ki ni starejši od enega leta. Po pregledu in pogovoru bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam predstavili naš način dela zaradi katerega pacienti prihajajo z nasmehom in brez strahu.

 

Pogovor in anamneza, pregled in profesionalno fotografiranje

Najprej nam boste opisali morebitne težave, dosedanje izkušnje pri zobozdravniku in vaše želje in pričakovanja. Pogovorili se bomo o prehrani, navadah in razvadah, ki vplivajo na zdravje ust. Povedali nam boste o stanju zob v družini  in posebnosti na katere bomo še bolj pozorni.


Sledil bo natančen pregled ustne votline, dlesni in zob in profesionalno fotografiranje za izdelavo vašega načrta zdravljenja. 

Individualni načrt zdravljenja

S pomočjo analiz in profesionalnih fotografij vam bomo predstavili trenutno stanje in podrobno opisali možnosti zdravljenja z natančno oceno zahtevnosti, trajanja in stroškov. 
Vaše razumevanje zdravljenja, osveščenost in zaupanje so ključni, zato temu namenjamo posebno pozornost.