Prvi obisk

Zavedamo se, da si vsak človek zasluži brezplačen pregled in pogovor z zobozdravnikom. 

Za prvi obisk potrebujete ortopan rentgenski posnetek, ki ni starejši od enega leta. Po kratkem pregledu bomo odgovorili na vaša vprašanja. Predstavili vam bomo naš način dela zaradi katerega pacienti prihajajo z nasmehom in brez strahu.

Diagnostični pregled

Najprej nam boste opisali vaše težave in dosedanje izkušnje pri zobozdravniku. Podrobno se bomo seznanili z vašimi željami in pričakovanji. Pogovorili se bomo o vaši prehrani in navadah ter razvadah, ki pomembno vplivajo na zdravje ust. Povedali nam boste o stanju zob v vaši družini kar nam bo dalo vpogled v dednost in posebnosti na katere bomo še bolj pozorni.


Pogovoru bo sledil natančen pregled ustne votline, dlesni in zob. S profesionalnim fotografiranjem obraza, nasmeha in zob, bomo zbrali dodatne informacije za pripravo vam prilagojenega načrta zdravljenja.  

Načrt zdravljenja​​​​​​​

Vaše zaupanje, osveščenost in razumevanje procesov zdravljenja so ključni, zato temu namenjamo posebno pozornost. Načrt zdravljenja je temelj kakovostnega zobozdravstva in je namenjen celostnem pristopu obravnave pacienta, ki si želi konec težav z zobmi. S pomočjo narejenih analiz in fotografij vam bomo predstavili trenutno stanje in možnosti zdravljenja ter odgovorili na vsa vaša vprašanja. Vsak načrt zdravljenja vsebuje tudi natančno oceno stroškov in časovnico. 


Ko vzpostavimo medsebojno zaupanje in se odločimo za skupni cilj, ga lahko začnemo uresničevat.